Back to All Events

DRUGI KADAR RIJEKA - VIDLJIVI GRAD, NEVIDLJIVI JA


Pozivamo vas da se prijavite na fotografsku radionicu DRUGI KADAR ‘VIDLJIVI GRAD, NEVIDLJIVI JA’ u Rijeci od 12.-14.10.2018. godine. Radionica se održava u suradnji s Muzejom moderne i suvremene umjetnosti Rijeka, a mjesto održavanja je Mali salon (Korzo 24). 

Radeći na primjeru odnosa između pojedinca i urbane sredine u kojoj živi, propitujući svoju poziciju unutar društva i grada, polaznici radionice proći će sve faze razvoja umjetničkog projekta: istraživanje, stvaranje konceptualnog okvira, fotografiranje, mogućnosti (ne)fotografskih izražajnih sredstava, pronalaženje estetskog i medijskog okvira za svoj rad i na kraju javnu prezentaciju zaokružene fotografske cjeline, odnosno autorskog fotografskog projekta u Malom salonu.

Radionica je ograničena na maksimalno 10 polaznika, a kotizacija za sva tri dana iznosi 700,00 kn i namijenjena je svima koji posjeduju elementarno tehničko - fotografsko znanje. Prijavu za radionicu koja uključuje kratku biografiju, odabir do dvadeset autorskih fotografija (1500 px po dužoj stranici) potrebno je poslati najkasnije do 10.10.2018. godine na drugikadar@gmail.com s naznakom 'za Drugi Kadar Rijeka'.

DRUGI KADAR fotografska je radionica umjetničke fotografije osnovana 2015. godine koja održava u književnom klubu BOOKSA i Zagrebačkom centru za nezavisnu kulturu i mlade POGON. Radionicu realizira Centar za vizualne umjetnosti - KOLEKTOR. Voditelj radionice je mag. art. Davor Konjikušić (www.davorko.net). 

Više o samoj radionici možete saznati na:

www.drugikadar.com
www.facebook.com/drugikadar

Later Event: January 16
KAMPUS U KADRU